برای برخی از عوامل شکستگی در ناخن ها در پست قبل توضیحات مختصری را به شما عزیزان ارائه کردیم؛ اما در ادامه می خواهیم کمی هم در مورد علائم شکستن ناخن برای شما صحبت کنیم.
امروزه به دلیل افزایش تفکر یافتن زیبا شناسی و هم به دلیل ارزشمند بودن سلامتی برای اکثر افراد و نسبت به همه اعضا بدن، افراد به دنبال شناخت و آشنایی هر چه بیشتر برای علائم بیماری ها و علل آن و همینطور راه های پیدا کردن درمان برای آن ها هستند.
ما در چند مطلب سعی داریم که به آشنایی هر چه بیشتر شما با علائم و دلایل بوجود آمدن شکستگی بر روی ناخن بپردازیم.
اگر تمایل دارید که شما هم دانش خود را در این زمینه بیشتر کنید با ما همراه باشید.
از شایع ترین مشکلاتی که برای ناخن ها به خصوص ناخن های دست اتفاق میافتد همین شکستگی در ناخن ها است و علائم ظاهری روی ناخن آسیب دیده می تواند اینگونه باشد:
ایجاد شیارهای طولی در روی ناخن
ناخن ها از قسمت نوک شروع به پوسته پوسته شدن می کنند.
ناخن ها حتی از قسمتهای پایینی و از سوی گوشت هم ترک میخورند.
ناخن هایی که دچار شکستگی میشوند میتوانند این شکستگی را هم در طول و هم در عرض ناخن داشته باشند.
شکننده شدن ناخن ها می تواند به دلیل کمبود ویتامین های گوناگون از جمله آنها کمبود ویتامین آهن در بدن باشد بنابراین افرادی که مبتلا به فقر آهن و کم خونی فقر آهن هستند احتمالا دارای ناخن های شکننده ای هستند.
از علائم دیگر شکستگی در ناخن ها این است که سطح ناخن ناهموار شده و به قسمت ها و پوسته های طولی تقسیم میشوند.
حتی در مراحل پیشرفته تر ممکن است قسمتهایی از ناخن از هم جدا شده و کاملاً بشکند.
در نوع دیگری از آن، لایه زرد رنگی در زیر ناخن تشکیل میشود و باعث میشود که زیر ناخن حالت برجسته ای را به خود بگیرد و ناخن از بستر و جای خود شل شده و جدا شود و در برخی موارد حتی ناخن بیافتد؛ که خود نوعی بیماری برای ناخن ها محسوب می شود.
هرچند که این بیماری خطرناک نیست؛ اما ناخن های آسیب دیده در بعضی مواقع دردناک خواهند بود و ظاهری ناخوشایند هم خواهند داشت.
و بعد از آن هم اگر ناخنی رشد کند شکل و حالت طبیعی خود را نخواهد داشت و به حالت عادی رشد نخواهد کرد.
اما بعضی اوقات علاوه بر شکنندگی ناخن ها:
با ناخن های تغییر شکل یافته
ناخن های دردناک ویا رشد نیافته
پیدا شدن رنگ سفید در زیر ناخن
ناخن هایی به رنگ آبی یا ارغوانی مواجه هستیم که هر کدام درمان و راه کارهای خود را دارند؛ اما برای درمان تغییر رنگ ناخن، که گفتیم عموما به خاطر نرسیدن اکسیژن کافی و مواد مغذی به سطح ناخن بوجود می آید یک راه حل ساده و کاملا طبیعی را به شما پیشنهاد می کنیم.
برای این منظور می توانید از جوشانده گل سرخ استفاده کنید به این صورت که به مدت 20 دقیقه مقداری از گل سرخ خشک شده را با کمی آب بجوشانید و بعد آن را صاف کنید و حاصل را با نصف استکان آب لیموی تازه ترکیب کنید.
سپس با کمک این محلول ناخن های خود را به خوبی ماساژ دهید و بگذارید تا نیم ساعت بر روی ناخن های شما باقی بماند تا اثر خود را بگذارد.
از این محلول می توانید هر روز بر روی ناخن های خود استفاده کنید و بعد از یک ماه اثر آن را مشاهده کنید و ببینید که ناخن ها کم کم به رنگ اولیه خود باز می گردند.