عوامل دیگری که در شکنندگی ناخن‌ ها دخالت دارند

معرفی و شناخت علائم شکستگی در ناخن ها - نینوک نیل
معرفی و شناخت علائم شکستگی در ناخن ها
فروردین ۲۴, ۱۳۹۹
استفاده از مواد طبیعی برای جلوگیری از شکنندگی ناخن - نینوک نیل
استفاده از مواد طبیعی برای جلوگیری از شکنندگی ناخن
فروردین ۲۴, ۱۳۹۹

به جز بیماریها و دلایلی که در شکنندگی ناخن ها عنوان کردیم؛ عوامل و دلایل دیگری هم در این مسئله دخالت دارند که در این مطلب به برخی دیگر از آنها خواهیم پرداخت.

برای تکمیل دانسته های خود در این مورد هم با ما همراه باشید.

عوامل دیگر شکنندگی ناخن ها

عوامل زیادی علاوه بر مسائلی که عنوان کردیم؛ می‌توانند در شکنندگی ناخن ها تاثیرگذار باشند؛ که بهتر است آنها را بشناسید تا بتوانید از آنها پیشگیری کنید.

استفاده از مواد شوینده: وقتی که به طور مکرر و روزانه با مواد شوینده سر و کار دارید می تواند عاملی تاثیر گذار برای شکستگی بر روی ناخن ها باشد.

لاک زدن مداوم: لاک زدن ناخن ها به طور مکرر و اینکه اجازه ندهید که ناخن بتواند تجدید قوایی بکند و اکسیژن و رطوبت را به اندازه کافی جذب کند؛ می‌تواند باعث ایجاد ناخن های ضعیف و شکستگی در آن شود.

عوامل دیگری که در شکنندگی ناخن‌ها دخالت دارند - نینوک نیل

پاک کردن لاک با استون: خب مسلما کسی که مرتب لاک می زند و لاک را در فاصله‌های زمانی کوتاه تغییر می دهند نیازمند است که با استفاده از پاک کننده هایی مثل استون آن را پاک کند؛ استفاده از استون ناخن را ضعیف و شکننده خواهد کرد.

بلندی بیش از حد ناخن ها: هر چه ناخن های خود را از حد معمول بلند تر نگه دارید؛ خود به خود سبب شکنندگی در آن خواهد شد.

انجام کارها و روش های زیبایی: انجام اعمال زیبا سازی بر روی ناخن مانند مانیکور کردن، کاشت ناخن، استفاده از ناخن های مصنوعی و…. می تواند به ناخن آسیب جدی وارد کند.

داشتن برخی از مشاغل خاص: برخی از مشاغل هم چون در انجام آنها فرد مجبور است که از شوینده های قوی، حلال ها و…. استفاده کند؛ سبب ضعیف شدن ناخن ها و شکسته شدنشان خواهد شد؛ مثل نجارها، نقاش ها، کفاش ها، آهنگرها و….

قرار گرفتن مداوم دستها در برابر آب: اگر دست ها و ناخن ها دائما در برابر آب قرار بگیرند و شستشوی بیش از حد آنها بدون استفاده از دستکش را داشته باشید مسلما ناخن ها دچار آسیب خواهند شد.

همانطور که رطوبت زیاد برای دست سبب شکنندگی در ناخن ها خواهد شد؛ کمبود آب هم همین مسئله را تشدید خواهد کرد.

کمبود پروتئین: چون ناخن ها از پروتئین ساخته می شوند؛ کمبود آن در بدن سبب شکنندگی ناخن ها خواهد شد که کمبود پروتئین، خود را به صورت یک نوار سفید در عرض ناخن ها نشان خواهد داد.

مواد ضد عفونی: اگر از مواد ضد عفونی برای دستانتان استفاده می کنید سعی کنید آن را بر روی ناخن نزنید که موجب خشک شدن آن ها خواهد شد.

عوامل دیگری که در شکنندگی ناخن‌ها دخالت دارند - نینوک نیل

سوهان زدن ناخن: شاید باور نکنید اما سوهان زدن در جهت چپ و راست و یا از بالا به پایین ناخن ها را ضعیف و شکننده خواهد کرد؛ سعی کنید ناخن ها را تنها در یک جهت سوهان بزنید.

استفاده نا به جا از ناخن: از ناخن هایتان به عنوان ابزار استفاده نکنید. مثلا از ناخن برای باز کردن درب قوطی و یا باز کردن منگنه و یا…. استفاده نکنید؛ چون استفاده ابزاری از ناخن باعث شکنندگی ناخن ها و ضعیف شدن آن ها خواهد شد.

در پست های بعدی ما را دنبال کنید تا راه هایی ساده و طبیعی را برای درمان شکستن ناخن ها برایتان عنوان کنیم.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *